Автоджамбазинът Яро, вбесил Бойко Борисов, защото го снимаха да краде коли, докато е под домашен арест, помете ченге, докато бяга от проверка на полицията. Нападението станало вчера около обяд в столичния кв. Драгалевци. Новината е потвърдена от СДВР, пише в. "Телеграф".
Ярослав Димитров има две нови ефективни присъди, но въпреки това е на свобода, тъй като му групирали наказанията. 

Около обяд вчера Яро бил спрян от патрул на 6-о РПУ, докато шофира личния си автомобил "Шкода". Ченгетата проверили документите му и разбрали, че това е известният джамбазин. Тръгнали да го карат към районното за справки, както се прави по закон на закоравелите бандити. Единият униформен седнал до Яро в шкодата, а колегата му карал зад тях с патрулката. На един от завоите обаче Ярослав инсценирал инцидент, блъскайки се в бордюр. "Занесе ми от леда", оправдал се той. През това време униформеният слязъл от возилото, за да види какво има на автомобила и може ли да продължи на собствен ход към 6-о РПУ.

Точно този момент използвал Яро и дал пълна газ, като с вратата помел полицая и го повалил на земята. Без да му пука дали не го е премазал, крадецът духнал. "Предполагаме, че е имал нещо в колата, което не е искал да бъде открито в районното, защото там знае, че по закон му се прави обиск", коментираха криминалисти. Те са убедени, че най-вероятно Ярослав е носил машинка за крадене на коли, тъй като въпреки присъдите си не спирал да се занимава с похищения на скъпи автомобили.

Името на бандита нашумя през 2015 г., когато бе заснет да краде кола, докато трябва да е под домашен арест. Той е осъждан у нас и в Словения за идентични престъпления. Отличава се с изключителна дързост, тъй като и преди е нападал полицаи по време на гонки, като един дори е опитал да прегази, докато бяга с крадена кола. До редакционното приключване на броя Димитров не бе открит.