Още ми се вие свят, всичко ме боли. Това разказа пред Нова телевизия 17-годишният Ивайло от русенското село Николово, който беше пребит от 55-годишния Красимир на детска площадка.

По думите на детето, мъжът връхлетял върху децата веднага след като слязъл от колата. Той започнал да хвърля оставените тротинетки и велосипеди.

Баща на 11 деца наби момче на детска площадка в Русенско, причината е смайваща

„Аз му направих забележка, че първо се пита дали може да се местят. Той се агресира и започна боят“, разказа момчето. „Душеше ме, дърпаше ми тениската, псуваше ме. Заплашваше ме“, добави той.

„Зъб ми има явно“, смята майка му Марияна. „Комшията ми се обади и ми каза, че ми пребиват сина. „Ще те пратя там където ти е мястото“, циганин бил, мангал би, не знам какъв“, разказа и тя от своя страна.

Тя сподели и в какво състояние намерила сина си: „Беше уплашен, имаше кръв на главата. Ревеше. Извиках полиция, линейка. Още е стресиран, като се сети и почва да реве“.

Ивайло е прегледан от лекар. „Казаха, че нормално било да има такива следи. Лек хематом имал“, посочи майка му.

Съсед, станал свидетел на случката, разказа: „Видях как Красимир затиска детето и започва да го души. Бях в моята къща, нямаше как да мина през оградата. Тогава вече жена му започна да го дърпа и го предупреди, че го снимат“. По думите му, Красимир ритнал Ивайло с крак по главата.

Същият съсед заяви, че е имал много проблеми с Красимир. „Опита се да ме убие“, каза той. Освен това агресивният мъж му дължал пари, опитвал се да му повреди колата и му създавал много проблеми.

Други родители също потвърдиха, че са се карали с Красимир, който е баща на 11 деца. Имало е разправии и скандали на площадките, една жена заяви, че се е уплашила, че може да я нападне.

Майката на Ивайло каза, че вече си е намерила адвокат и ще заведе дело срещу него.