41-годишният Красимир Голов от санданското село Левуново, който закла майка си Стоянка, е настанен в болница под засилена охрана. Преглед установил, че той има тежък здравословен проблем извън психичното му състояние, което налага спешно болнично лечение.
Както БЛИЦ съобщи, завчера вечерта Красимир преряза гърлото на 67-годишната си майка, правейки опит да я обезглави. В хода на изясняване на мотивите, довели Красимир до тази крайна мярка на агресия, бе установено, че през деня в семейството е бил извикан екип на Спешен център, Красимир бил качен в линейката, но майка му вдигнала луд скандал на спешните и не позволила да го отведат. това разказват хората, цитирани от struma.com.

Днес полицията ще издири този екип, за да разберат какво е било повикването и кой е подал сигнала, за да пристигнат по-рано през деня в селото.

Според мълвата цял ден Красимир вилнял в дома си, дали съседи са повикали спешен екип не е ясно, но Стоянка не е дала да транспортират сина й, а часове по-късно се разиграла голямата трагедия, завършила с нелепата й смърт.