Само преди няколко дни БЛИЦ показа са документите и имената на хората, оставили масовия убиец от Нови Искър Росен Ангелов да се шляе на свобода срещу „подписка“.

От тях стана ясно, че на „Горския човек“ му е било „позволено“ през 2009 година да се укрие от правоохранителните органи и въпреки постановената на три съдебни инстанции присъда от 8 години затвор за блудство с 11-годишно момиче, той да не я изтърпи,.

Тялото на сочения за убиец на шестима души на Нова година в Нови Искър, бе открито в неделя в изоставена постройка край село Луково, за което първо БЛИЦ съобщи.  

От публикуваните преди дни документи се разбира още, че на 12 февруари 2007 година в същото село, Ангелов е задържан от двама полицаи в момента, в който извършва блудство с малолетно момиче. 

На следващия ден - 13 февруари, разследващите органи установяват, че Ангелов два пъти е бил осъждан - веднъж за кражба и втори път за изнасилване.

Шокиращото в случая е, че въпросната селска къща (тип вила), където шесторният убиец се е самоубил, е същата в която преди години е блудствал с 12-годишното момиче.

Още през далечната 2009 г. в документите са подписката му разследващите са публикували и снимки от бърлогата му.В документите от 2009 г. разследващите са написали: „Сн-1 Образна снимка на вилата, в която са извършени блудствените действия. Сн-2 Снимка на стаята, в която са извършени блудствените действия“.

А само преди около седмица трупът на Ангелов му бе намерен край село Луково в същата вила, от която отново се появиха снимки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!