Бодигардът на Пламен Галев преби сина ми Иван Павлов. Той е със спукано тъпанче и комоцио. Най-странното е, че не ми се оказа никакво съдействие от полицията и лекарите в Спешна помощ в Дупница, след като се разбра кой е намесен. За това се оплакала пред "24 часа" Лидия Павлова, репортер в регионалния всекидневник "Струма". Тя допусна, че побоят над 18-годишният й син има връзка с нейни публикации.
Пострадалият е изпратил жалба до Районната прокуратура в Дупница с настояване за започване на производство срещу побойника Георги Градевски от дупнишкото село Самораново. Инцидентът станал в петък вечерта в дискотека "Фейсис" в Дупница заради блъсната по невнимание табла на сервитьорка. "Течността от чашата опръска маратонките на стоящия наблизо бодигард на заведението Георги Градевски по прякор Конана. Това прерасна в побой, пише още в жалбата, адресирана до районния прокурор на Дупница Величка Шопова. Пострадало е още и едно момче - Руси Начев.
Баща на жалбоподателя е Владимир Павлов, шеф на окръжната следствена служба в Кюстендил. "Не искам да коментирам случая. Най-важното за мен е синът ми да се възстанови", каза по телефона той. Пострадалият е племеник на районен прокурор в Дупница и затова настоява производството да се гледа в Кюстендил.
"Ден след нанесения ми побой на телефона на майка ми се е обадил непознат мъж, който се е представил за познат на Градевски и е заявил, че ако реша да го съдя, съм щял да бъда дискредитиран като наркоман", пише още в жалбата на Иван Павлов и настоява в тази връзка и хода на досъдебното производство да бъдат изискани и приложени документи, от които е видно дали срещу него има дела за приложение на наркотици и данни, че е употребявал.
Незабавно след получаването на сигнала са предприети действия по издирването на побойника. Разпоредено е и служителите да се заемат с изясняването на случая, ще бъде сезирана и прокуратурата, са заявили от полицията за "24 часа". /БЛИЦ