Поредна кражба на велосипед у нас. Действието се развива на 21 септември над Св. Св. Константин и Елена. Посегателството е заснето от видеокамера, а извършителите все още остават неизвестни, пише GlasNews.bg.

На видеа, споделени в социалната мрежа Фейсбук, се вижда как неизвесни лица правят няколко огледа по улицата, на която се намира жилището, от което са отмъкнали велосипеда.

В 20:44 ч. един от извършителите прескача оградата на имота и взима колелото, което е било оставено в двора. Той го подава на помагача му, който го чака отвън.

"Кражба в района на Дентапрайм - над Св. Св. Константин и Елена. Ако някой има инфо да пише. Всичко се вижда, като дата, час и какво си вземат", написа в социалната мрежа Венцислав Рубанисти, който сигнализира за кражбата.

Не е известно дали потърпевшият е подал сигнал в полицията.

"Мисля, че просто Ви липсва куче в двора. Клиповете са снимани от доста далеч и не се разпознават. Както Ви посъветваха в по-горните коментари, евентуално да поискате съдействие от съседи, ако имат по-близка камера. Успех!", гласи коментар под публикацията на Венцислав. "Вземете си един питбул и няма да прескачат никога", написа Елена Маринова.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук