Областна дирекция на МВР - Бургас издирва : 37 годишния Любен Джубрилов 40 годишния Тодор Атанасов и 23 годишния Стоян Тенекеджиев, и тримата от Бургас, във връзка с образуваното досъдебно производство, по което задържани на 20.02.т.г. в района на бургаската улици “Пиротска” бяха : 36 год. Георги Генчев и 31 год. Илиян Стоянов.
Спрямо двамата задържани на 23.02.т.г. състав на Бургаския окръжен съд постанови постоянни мерки за неотклонение “задържане под стража”, следствие от повдигнатото спрямо тях обвинение по чл. 321 А и 213 А от Наказателния кодекс – за лихварство и изнудване.
По образуваното досъдебно производство, в Областна дирекция на МВР – Бургас на 23.02.т.г., сам се предаде обявения за издирване – Александър Стоянов, 25 годишен от Бургас – брат на задържания Илиян Стоянов, чиято мярката за неотклонение се разглежда в момента от състав на Окръжен съд – Бургас.
Областна дирекция на МВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на последните участници от организираната група за лихварство и изнудване - Любен Джубрилов, Тодор Атанасов и Стоян Тенекеджиев, да се обадят незабавно на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана. /БЛИЦ