Ром рецидивист от Септември, насилвал многократно 12-годишната си дъщеря, отива за 7 години в затвора, отсъди пазарджишкия съд. Присъдата можела да е и по-голяма, но хитрият манго направил успешен финт на съдебната система, защото документите на момичето не били оправени и то не му се водело за дете.
Интимната история започнала след поредното излизане на Фетко от затвора, където излежал 4 присъди наведнъж, разказва "Нощен Труд". Когато се прибрал във фургона в Септември, където живеел с жена си и с трите си деца, той заварил само малчуганите, защото Лиляна била последвала светлия му пример и я прибрали на топло в Сливенския затвор за крражба.
Натряскан до козирката, през нощта той изчакал двете по-малки момчета да заспят и седнал в леглото на дъщеря си Стойка. "Девствена ли си още? Само не ме лъжи!", строго попитал Фетко. Уплашеното момиче признало, че от една година вече не е. "Тогава ти ще ми бъдеш жена, докато майка ти излезе от  затвора", отсякъл перверзникът.
Следващите два месеца и половина Фетка не пропускал ден, без да насилва щерка си. Момичето се дърпало и плачело, но той го налагал с дръжката на брадвата. По-късно синовете му Кирил и Вельо разказали пред съда, че баща им ги гонел навън, но те гледали през дупка във фургона какво прави с кака им.
С времето комшиите зашушукали, бабата също разбрала и вдигнала лют скандал. За да се застрахова, хитрият ром пуснал жалба в полицията, че дъщеря му била изнасилена от мъж на име Александър Куртев. Като разпитали Стойка обаче истината за издевателствата излязла наяве. Съдебните медици открили синини и кръвонасядания по цялото тяло на момичето.
Накрая Фетко признал всичко, но направил лек финт на съдебната система, като се възползвал от това, че при раждането на Стойка с жена му Лиляна живеели на съпружески начала. Буйният крадец не припознал момичето като свое дете и то било записано с друга фамилия.
Съдът нямал време за ДНК експертиза заради съкратената процедура и така перверзникът получил присъда само за изнасилване на малолетна. /БЛИЦ