Камериерка в хотел в Слънчев бряг се оплака от вербални и физически заплахи от страна на управителката на хотела, в който работела. Огняна Вълканова твърди, че била заплашвана с ножица.

Били й отправени и нецензурни обиди. По думите на камериерката скандалът е станал пред очите на много служители в хотела. Тя е подала жалба в полицията.

В ефира на Нова телевизия Огняна Вълканова разказа за случилото се. Тя недоумява с какво е предизвикала гнева на управителката на хотела. Твърди, че я удряла с юмруци по гърба. Веднага си подала молбата за напускане.  Такъв обаче не бе получен. От полицията обясниха, че работят по случая. От там са написали предупредителен протокол за това, че не трябва да има контакти между камериерката и управителката на хотела. За инцидента е уведомена и Районната прокуратура в Несебър. 

Чистихме стаите и чухме крещене. Управителката нападна физически колежката ми Веселина, пред всичките ни колеги. Малко по-късно и мен, не знам причината. Опитах да си попълня молбата за напускане, след което тя започна да ме удря по гърба и главата с юмруци и ме псуваше. Това заяви потърпевшата камериерка Огняна Вълканова, нападната от управителка на хотел в Слънчев бряг. 

"Докато колежката ми беше заплашена с ножица, мен опита да ме наръга, след като попълних молбата си за напускане. Всичко това пред колегите ни", разказа още тя. 

"Колегите ми разказаха за случай, в който управителката е нападнала рецепционистка, като я е дърпала за косата пред туристи. Още не съм си издала медицинско, но смятам да го направя. Имаме подписан документ от полицията, че и двете с управителката няма да се виждаме докато тече следването", сподели още тя.

 За инцидента е уведомена и Районната прокуратура в Несебър.