Канабис расте пред Министерски съвет, увериха се журналисти. Стръкът е израсъл в каменните кашпи, където се отглеждат декоративни растения. Той е около 40 см. висок. Меката дрога вирее под прозорците на премиера и министрите от кабинета.
Горещо благодарим на колегите от медиите, които разкриха, че току под носа на министрите расне 40-сантиметров стрък канабис. Преди всичко сме очаровани от компетентността на колегите, които безпогрешно маркираха наличието на „декоративни растения, пълни с марихуана”, заявиха по повод откритието на журналистите от Министерски съвет.
Очевидно седмици или месеци наред не са били достатъчни на нито един от улисаните в деловите си ангажименти служители на Министерския съвет да разпознае и да отдаде заслуженото дори за миг на самотните стръкове. Поради това приемете искрените ни и сърдечни извинения за недипломатичния пропуск.

След добронамерената ви реакция имаме удоволствието да ви уверим, че проблемът светкавично и буквално бе изтръгнат. Използваме случая отново да изкажем горещата си благодарност за вашата бдителност и разчитаме и занапред на конструктивно и акуратно сътрудничество не само в тази посока, допълват от правителствената информационна служба. /БЛИЦ