Жена от Варна обикаля магазините, пълни по цяла торба с покупки и си тръгва без да плати. За това сигнализира в социалната мрежа жена, работеща в магазин, която е била ужилена от нея. Оказа се, че това е добре позната крадла. 

"СПЕЦИАЛНО до дамата, която току-що избяга от хранителния магазин с/у басейн Приморски и не си плати покупките... Ако не дойдете до краят на тази вечер, в утрешния ден ще бъде предаден записът от камерите в Полицията.

П.с. Събититето се разви по следния начин. Една приятна дама си напазарува и на касата ми каза, че е паркирала отстрни и си е забравила протмонето в колата, при което аз и казах, че няма проблем и ще изчакам, тя не спираше да повтаря, че ще се върне след две минути.. Имаше опашка, тъй като когато децата приключат с тренировката влизат на куп в магазина.

Грешката си е изцяло моя, че съм се разсеяла и не съм разбрала, че си е взела торбата при излизане от магазина. Посланието ми, към Вас е че постъпката ви е много грозна и не ви придава чест. Аз ще платя вашата сметка, но и вие ще си понесете последствията за кражба както си му е по реда.

Бонбонката, която съм снимала ми е почерпка от въпросната госпожа, защото уж имала рожден ден", пише жената и прилага снимка с касовата бележка от покупките на измамницата. 

Но още преди да е пуснала лицето ѝ в мрежата, потребители разконспириаха коя е крадлата. "Тази ли беше", попита в коментарите друга жена, показвайки снимка от охранителна камера. След като получава потвърждение, тя добавя: "Бях сигурна, че е тя, щом има торта или рожден ден".

"Като прочетох за бонбона и аз първо за Веска се сетих. Точно в нейн стил", включва се друг коментиращ. 

Коварната Веска вилнее във Варна, десетки са опарените СНИМКИ

"Ако има камери качвай я направо тука, да стане за резил за 15 лв.", пише потребител. 

"То на тази изобщо не и дреме дали ще стане за резил. Толкова е нагла, че няма колко повече", добавя той. 

"Това трябва да е Веска. Това ми звучи на нейния репертоар. Години май вече прави подобни номера и явно е безнаказано", посочва друг коментиращ. 

"Веска и при мен го направи това! След една седмица нагло пак идва и естествено я изгоних", разказва потърпевш. 

"Госпожата е супер позитивна и с нейния рожден ден и кучето което имала и не знам си какво още навърза едни истории. Как да повярва човек", допълва той.

"Веска с друго име Радина. Всички я знаят, че е крадла. Това е редовния и номер. Добре известна е", предупреждава дама.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук