Маргините забравиха арестантските си болежки и вече порят вълните с яхта, кръстена на заветната мечта на двамата братя "Freedom". Няма и следа от епилептичните припадъци на малкия Николай Маринов, както и от дисковата херния на батко му Красимир, съобщава в. "Стандарт", позовавайки се на очевидци от Слънчев бряг и Несебър.
Почти всеки ден босовете на бившата СИК си организират гонки с местни яхтсмени. Суперлуксозната им лодка е марка Pershing 90 и лети със скорост от 44 възела, разказват туристи. Според местни бизнесмени миналата седмица Маринови отпрашили с яхтата си за Турция и прекарали два дни в Анталия. "Това е абсурдно. Братята са под парична гаранция и нямат право да напускат страната. Не биха направили такава глупост", заяви адвокатът им Людмил Рангелов.
Според свидетели когато не са в морето, братята купонясват в крайбрежните кръчми на Свети Влас в компанията на 30-ина гардове и екзотични манекенки. Обикновено обядват в ресторант "Капанина" на яхтеното пристанище "Марина-Диневи", а вечеря поръчват в съседното бистро "Посейдон".

След полунощ пък веселата компания се пренася в дискотеките на Слънчев бряг. Най-любими на Маргините са хитовите барове "Бедрум", "Будоар" и "Домби".
Според запознати братя Маринови не само си почиват на морето, но и градят грандиозни планове за бизнес в Несебър. Те вече са хвърлили око на рибния кей и смятат да изградят там модерен яхтен порт, който да засенчи "марината" на Диневи в Свети Влас. Мълвата в морския град носи, че Маргините са предложили да инвестират 38 млн.евро в проекта в съдружие с известна яхтена компания. Това е сериозна заявка и сигнал, че Маргините смятат да стъпят здраво по Южното Черноморие, коментират бизнесмени. /БЛИЦ