Майката на изчезналия преди два месеца след началото на "Сурва" в Перник Емил Боев, използва социалните мрежи, за да призове за информация, която може да доведе до намирането на сина й.

"60 дни... 60 мъчителни дни в очакване... Няма следа от сина ми Еми. Чакаме, търсим, обикаляме и пак чакаме някакви новини... нищо! Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател но не и за Човек?

Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога? На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми? Некадърност, немарливост, бездушие, некомпетентност, умишлено прикриване на "някой" си. Не знам и надали ще узная някога! Уви, те са ненаказуеми и това е достатъчно за да загърбят поредния случай на изчезнал Човек!", пише Иванка Стоянова.

"Питам се, кой е застрахован, че няма да се случи подобно нещо на него или на някой близък, кой е сигурен, че утре моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ! Вие всички добри хора, които споделяте снимките на момчето ми и се опитвате да ми помогнете, бъдете здрави и никога да не изпадате в подобна ситуация! Благодаря ви от сърце!

А аз продължавам да чакам детето си и да се моля някой някъде да си свърши работата... Моля, умолявам всеки, който има някаква информация да ми се обади на тел. 0889912128", написа още майката на момчето.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук