С кого е говорила абитуриентката Стефка Маджарова по телефона в 0,56 часа на 13 юни 2013 г., малко преди да бъде убита. Това ще установява състав на Апелативния съд по настояване на адвоката на осъдения за убийството Владимир Костадинов. Юристът Асен Самуилов поиска разпечатка от мобилния телефон на жертвата, пише "Марица".

Както БЛИЦ вчера съобщи, ако бъде установен абонатът, той ще бъде призован на следващото заседание, пише "Марица".

Тялото на красивата абитуриентка бе намерено в канал в землището на с. Кадиево. Владимир Костадинов твърди, че са отишли двамата на мястото, за да изяснят отношенията си, Стефка се подхлъзнала, паднала във водата и се удавила. Експертите обаче са категорични, че това е невъзможно.

Травматичните увреждания на момичето сочат, че тя е пребита в колата, с която двамата отишли до канала. По чорапите на момичето е имало следи от трева, което сочи, че тя е била влачена до водата. Стефка е удавена, а следствен експеримент с участието на водолаз доказа, че версията на Владимир няма нищо общо с действителния развой на нещата.

Вчера за първи път родителите на Стефка не бяха в залата. Стана ясно, че семейството е заминало да живее в Англия, тъй като не може да преживее смъртта на дъщеря си, а всичко в дома им напомня ежедневно за момичето.

Новото заседание е насрочено за 21 ноември.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!