26-годишната Рената Николова Николова от Варна е заменила десет години по-възрастната от нея Антигона Янулис в постелите на Димитър Желязков-Очите. Рената е  високата жена в бяло-бежово яке, с черна раница и вързана на опашка коса, която заедно с голямата дъщеря на боса – Станислава (с червената блуза на снимката), бяха първите пред Шокова зала, следвайки линейката на Бърза помощ от Несебър до МБАЛ-Бургас във фаталната вечер на 8 юни.  Това съобщава Флагман, позовавайки се на свой източник уточнявайки, че опитът за убийството  на Очите е пресякъл важни планове за легитимирането му като незаобиколим фактор и във Варна.
Тежките рани след престрелката няма да позволят на Димитър Желязков да кумува заедно с настоящата си изгора Рената на VIP-сватба с над 500 гости на 17 септември във Варна, на която е трябвало той да играе ключова роля пред елита на  варненския бизнес.
 

Рената Николова е дъщеря на изтърпяващия доживотна присъда Никола Николов – бивш управител на най-голямата частна фирма за изкупуване на скрап „Трансинс рециклираща компания“.  Николов бе осъден като подбудител и съучастник в двойно убийство през 2007 г. Дъщеря му наследи поста на баща си в същата фирма и сега във Варна е известна като кралицата на скрапа, но най-вече и като най-богатата мома – с ултрамодерен офис на компанията в сърцето на морската столицата и с активи на фирмата за над 50 млн.лв.

Любовната искра между Очите и Рената припламнала в края на 2012 г., като в началото на връзката двамата са обитавали луксозен апартамент в София, където живеели и петимата гардове на боса. През 2013 г. Очите се разделил официално с официалната си половинка Антигона, която му роди син Димитър-младши, докато той  бе разследван от Комисията „Кушлев“ и на няколко пъти бе арестуван за разпространение на наркотици и рекет.  Антигона отгледа и двете му осиротели дъщери след бомбения атентат срещу първата му съпруга Тянка през есента на 2001 г.
 

Русокосата гъркиня Антигона (вляво) вече е в историята, хиперсексуалният Димитър Желязков я заменил с Рената (вдясно)

В кадрите, които се появиха от първите минути след постъпването на Очите в бургаската болница на 8 юни, се вижда, че Рената прегръща мъж с лъскав костюм, който е в гръб. Това вероятно е Янко Гюров, известен повече като Поморийския. По последни данни Рената и Очите са живеели в лукс в петзвезден хотел в Поморие.

По непотвърдена информация, момчето на видима възраст 10-11 години, което е застанало между Станислава и Рената е именно малкият Димитър-младши.

В района Рената винаги е охранявана от няколко гардове и върху нея не може да падне и косъм. Заради любовта му към Рената, Очите бил склонен да убие човек. Тя е десетократно по-богата от него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!