Проверявани са няколко пъти адресите на Росен Ангелов в Добрич, София. Проверявани са и адреси в Своге”. Това съобщи директорът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски.

„Събираме данни за това, че от неговото обкръжение е имало хора, които са знаели, че той е обявен за издирване. Тези хора не са си направили труда да подадат информация в МВР”, съобщи още Христо Терзийски.

„От момента на убийството до намирането на тялото на Росен, получавахме сигнали от случайни граждани, които казваха, че забелязват лице, което видимо отговаря на описанието, което дадохме. Нито един човек от блока в квартал „Дружба” и от сервиза, в който Росен е работил, не се е обадил в МВР, за да каже, че го познава”, коментира Терзийски. 

Припомняме, че дни наред полицията издирваше Росен Ангелов заради шесторно убийство в Нови Искър, а през уикенда във вила в Луково беше намерено тяло, отговарящо на неговото описание, за което първо БЛИЦ съобщи.

В същото време стана ясно, че до тялото на Росен е бил намерен таблет. Предполага се, че чрез него той е следял новините за издирването му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!