Няколко лица са задържани лица за убийството в Смолян. По непотвърдена информация, случаят е изяснен и задържаните са повече от едно лице, твърди bTV. Една от версиите е, че между тях има и бивш съкилийник на убития 41 – годишен мъж.

На 15 април на разклон за село Пещера и село Турян, в местността „Пещерско бърце“, в горист участък беше открит труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. Тялото е било намерено от гъбар, подал сигнал на тел. 112.

"Дяволското гърло": Има арестуван за убийството на бандита Георги Гривнев 

Започнати са незабавно процесуални действия. Назначена бе тройна съдебномедицинска експертиза. При извършена аутопсия в болницата в Смолян е установено, че смъртта на жертвата е настъпила в резултат на задушаване, след счупване на подезичната кост. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.

Голият мъж край Смолян убит по сценария от "Дяволското гърло"! 

Вчера бе изяснена и самоличността на убития- 41 – годишен безработен мъж от Смолян. Дактилоскопска експертиза е установила, че става въпрос за мъж на име Георги, като смъртта му е настъпила преди около 15 дни, съобщиха от Апелативна прокуратура. Георги е бил в затвора и е пуснат на свобода преди по-малко от месец. Има множество присъди зад гърба си. Не е бил семеен.