Разследването на престъплението, извършено на 8 юни в курортен комплекс "Слънчев бряг", както и на други престъпления, свързани с него – изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици, е поето от Специализираната прокуратура.
Днес, 28 юни под ръководството на Специализираната прокуратура се извършват интензивни процесуално следствени действия. Работи се съвместно с ГДБОП – МВР и ОД на МВР – Бургас. По реда на ЗМВР са задържани 7 лица. Четири лица се издирват от МВР, съобщава "Флагман".

Припомняме, че преди минути маскирани полицаи задържаха още седем души от бандата на Божидар Георгиев - Кравата след престрелката с Димитър Желязков-Очите. Яките момчета бяха извеждани с белезници един по един от ресторант 4 You, който стана арена на гангстерската престрелка на 8 юни.

Бандата на Божо Кравата, стреляла по Очите и групата му, получава нови обвинения - за изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Целият случай е поет от Специализираната прокуратура, която днес извършва процесуални следствени действия в Слънчев бряг, където вечерта на 8-ми юни след нахлуване на бандата на Митьо Очите в ресторант "4 You" подземният бос бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев убит.

Арестите са извършени веднага след приключване на възстановката на екшъна, при който беше убит гардът на Очите – Александър Алексиев. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!