Часове след жестокото убийство в Нови Искър, потресло цяла България, от МВР все още няма конкретна версия за това какво точно е станало. Огледи ще се извършват и утре на дневна светлина. Засега не е открито и оръжието на убийството. Различават се и версиите, които бяха разпространявани след касапницата в квартал "Изгрев".Първоначално бе съобщено, че са намерени телата на мъж и жена на 60 години, на момиче на 20 и още едно на 18, както и дете на 12 години. След това "изтече" информация от полицейски източници, че четирима са били удушени, а пети - застрелян. Накрая бе уточнено и кои точно са се намирали в къщата - Нанси - около 14-годишно момиче, приятелят й Боби, 30-годишният Георги, баща му Недялко и възрастна, почти неподвижна жена. След огледа главният прокурор Сотир Цацаров уточни, че убийството и на петимата е било извършено с огнестрелно оръжие, което не е намерено.Междувременно от СДВР обявиха за издирване 44-годишната Кети Кюхова, майката на Нанси, която е живеела на семейни начала с Недялко. Полицията издирва и семеен автомобил БМВ, с който тя вероятно се придвижва. От СДВР разкриха, че издирването й е във връзка с тежко престъпление, но не уточниха дали самата тя е извършителят. 

В групата на Нови Искър във Фейсбук Кети е описвана като изключително точна жена. Повечето от потребителите не вярват тя да е убийцата. Това донякъде се свързва и с най-новата версия - че семейството е станало жертва на обир, завършил с петорното, жестоко убийство. В подкрепа на тази версия е и фактът, че пред къщата полицаите са открили застреляна и мъжката овчарка Неро, която е охранявала дома. За самото семейство не се знае много в квартала. Те си купили къща в началото на 2017-та година. Неделчо работел като автомобилен техник, Кети имала доскоро фирма, но в момента тя е с дългове към банки. Георги - синът на Неделчо работел от няколко месеца в психиатричната клиника "Св. Иван Рилски". Интересна подробност е, че на една от снимките си във Фейсбук Георги позира с огнестрелно оръжие - автомат "Калашников" , а от коментарите под снимката става ясно, че умее добре да борави с него. 
Кети и Неделчо 

От профилите на семейството във Фейсбук си личи, че всички са били много сплотени, събирали са се заедно на празниците, а Кети и Недялко са се обичали много. 

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ