Купиха си къщата през януари миналата година. Платиха 60 000 евро за нея, изглеждат заможни хора, карат БМВ-та. Неделчо работи като автомонтьор, а синът му Георги е санитар в лудницата. Имат и дъщеря, която е ученичка". Това заявиха пред "Труд" местни жители на Нови Искър по повод кървавата касапница с пет трупа.  

Те обясниха, че хората били добри и любезни. Около 23:30 ч. на 31 декември последно били видени живи от колега на Георги, разказаха още жители на Нови Искър. Вероятно семейството се е събрало в къщата да празнува Нова година.

Две от жертвите в Нови Искър са брат и сестра, съобщава Канал 3. Жертвите са баща, баба, двамата младежи и приятелят на момичето, който е 18-годишен.

Приятелите на момчето, който е от Нови Искър заявиха, че е кротък и не е имал проблеми, с момичето са заедно от година и половина. Дошъл е да празнува Нова година с тях, за последно се чули малко преди полунощ на 31 декември. 

По информация на БЛИЦ дъщерята се казва Нанси.

След сигнала към Нови Искър веднага били насочени още полицейски екипи, които незабавно започнали оглед на местопрестъплението. По телата на жертвите има следи от насилие, но все още се изясняват причините за смъртта.

 Eдна от версиите е, че възрастният мъж е удушил всички, а после се е самоубил. 

"Работим по всякакви версии. Надявам се бързо да стигнем до истината", заяви вътрешният министър Валентин Радев. Главният секретар на МВР Младен Маринов също бе на мястото, за случая е уведомен и премиерът Бойко Борисов. На място пристигна и главният прокурор Сотир Цацаров.

От последните минути стана ясно, че МВР издирва Кети Николова Кюхова (44г.), за която по непотвърдена информация се смята, че има връзка с убийството. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!