Педофил, нападнал девойки на спирка в столичния квартал „Овча купел“, беше арестуван. 30-годишният Николай Илиев, който е родом от Ямбол, избирал дребни момичета, които първо заговарял, а после нападал и започнал да опипва.
 

Новината за задържането потвърдиха от столичната полиция пред в. „Телеграф“.

Сигнал до 6-о РПУ подал баща, чиято дъщеря станала жертва на изверга. След ареста в районното отишъл още един родител, който също алармирал органите на реда за идентично посегателство.
 
За първи път за педофила, който напада девойки по спирките в „Овча купел“, алармирал Петър Младенов. Той призовава всички млади и дребнички „джобни гаджета“ да внимават, тъй като мъжът ги издебва точно когато слизат от някое превозно средство.
 
Винаги напада по тъмно, за да не могат да го видят хората. Младенов споделя още, че дъщеря му също била преследвана, но успяла да му позвъни  и той бързо се отзовал. „Не оставяйте половинките и дъщерите си да се прибират сами“, пише още бащата.
 
Мъжът е публикувал и част от личната карта на педофила Николай, за да се види лицето му. Проверка показала, че той е криминално проявен, лежал е в затвора. Работил е като таксиметров шофьор в Ямбол, но се отказал и дошъл в София.