Скандално поведение беляза пловдивския квартал "Капана" миналия петък след полунощ. Това става ясно от решение на Районния съд в града на тепетата, съобщава Plovdiv24.bg.

На 21 юни, малко след полунощ в заведение в арт квартала, почерпен клиент на заведението започнал да се закача с жена на съседна маса. Собственикът на заведението обаче му направил забележка, защото жената му е приятелка. Дори помолил нарушителя да напусне заведението. Последният обаче отказал и дори заявил, че е генерал от БОП и да внимават как се държат с него.

Това наложило да бъде повикана охранителната фирма на заведението, но и това не помогнало, заради което била повикана и полиция. На служителите на МВР клиентът също се представил за генерал и им казал, че ако не се държат добре с него, няма да бъдат на работа. Това наложило "генералът" да бъде отведен в Четвърто РУП, където е тестван с дрегер. Отчетено е 2.44 промила алкохол в кръвта на "генерала".

24 часа по-късно с обвинителния акт за дребно хулиганство вече трезвият "генерал" се изправил пред Районния съд. Там заявил, че не си спомня да се е представял за генерал. А магистратите признават мъжа за невинен.