Групата за отвличания, която успешно похити бившия президент на футболен клуб “Литекс” Ангел Бончев и съпругата му Камелия, е опитала да отвлече и собственика на автокъщи “Капитолия” Салех Асил. Това е една от версиите, по която работят разследващите органи, пише ежедневник.
47-годишният бизнесмен Салех Асил, който има статут на постоянно пребиваващ у нас, бе нападнат преди дни пред комплекс "Макси" на столичния бул. "Симеоновско шосе" около 18 ч.
По това време Асил излизал от комплекса, а дъщеря му още пазарувала в съседен магазин. Точно когато отивал към колата си, Салех бил нападнат от четирима маскирани. Бандитите носели полицейски униформи с качулки. Те били въоръжени с палки, пистолети и автомати. Похитителите слезли от джип БМВ и хванали Асил за ръцете и краката. Той обаче успял да се отскубне. Докато се дърпал, шефът на "Капитолия" крещял с пълно гърло. Тогава бандитите видели, че има свидетели около тях. Пуснали Асил на земята и го ударили няколко пъти силно в главата. След това офейкали с джипа си. /БЛИЦ