27-годишният бургазлия Михаил С. е арестуван заради това, че преби 18-годишно момиче, съобщава "Флагман".
Два часа след нашата публикация от ОД на МВР в Бургас информираха, че сигналът за побоя е получен от 41-годишна жена - майка на пребитото 18-годишно момиче. Потърпевшата дори нямала смелост да се обади в полицията.

Своевременно отзовалите се на сигнала служители от Пето Районно управление – Бургас намерили момичето и бившия й пред „Шокова зала”, откъдето същите са насочени към Стоматологията за консултация с дежурен стоматолог, след което 18-годишната бургазлийка се прибрала в дома си. Предстои назначаването на експертизи и освидетелстването й от съдебен лекар.

С оглед изясняване на детайли по случая спрямо 27 годишния М.С. е предприето полицейско задържане за срок от 24 часа, като своевременно е уведомен и дежурния прокурор от Районна прокуратура – Бургас, уточняват от ОД на МВР в Бургас, с което дават гаранции, че който и да е бащата на 27-годишния бургазлия - той ще си понесе отговорността за случилото се.

Припомняме, че според свидетелски показания Михаил днес е заплашил момичето, че нищо не може да му направи, защото баща му бил важен фактор в Бургас. Проверка показа, че бащата на споменатото момче всъщност е държавен служител от средния ешалон.

Двамата участници в инцидента са дали показания. Работата по установяване на свидетели и изземването на евентуални видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.