Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки публикува гневен пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук срещу българските цигани, които изнасилиха брутално 18-годишно момиче в Германия.

Както БЛИЦ писа петимата са заподозрени, че в петък вечерта са изнасилили 18-годишно момиче в горист район близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн-Вестфалия.

"Тези "хубавци" на снимката, очевиден образец за грантова "интеграция", са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесетгодишно момиче в град Мюлхайм, Германия.

В бандата има и четиринадесетгодишни извършители. Четиринадесет годишни! Можете ли да познаете какъв е техния произход? Да, прави сте. Древно индийски.

Сега, може би, според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме "индо-германци". Или "индо-европейци". Все едно. Лошото е, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи.

Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са "българи", написа евродепутатът ни.

"Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкия ритник в метрото, както и много други.

Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата "интеграция". Както се казва - да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави...", коментира Джамбазки.В германското издание "БИЛД" пише още, че един от обвиняемите Симеон е бил много агресивен. Той е пристигнал в страната преди две години със семейството си. Съседите съобщават за силно и агресивно поведение на членовете на фамилията. 

В града к
ипи буря от възмущение срещу социалните служби, тъй като според тях те нямат право да се месят в циганските изстъпления, защото това били деца.

"Значи може 12-годишни да изнасилват, а не бива да ги наказвам", е коментар на един от съдиите в района.
 

 

 


В същото време германското издание "БИЛД" гръмна и с новина, че в същия район днес е имано нов опит за изнасилване на младо момиче. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!