Клошар от Благоевград бе арестуван за блудство с непълнолетна. 55-годишният Павел Кочев е уличен за сексигри и закачки с 11-годишно момиче от кв. „Грамада“. Бездомникът започнал често да я навестява в училището, като се представял за неин баща, макар че биологичният родител на детето от ромски произход бил неизвестен.
Новопоявилият се татко и външният му вид не направили особено впечатление на учителите. Те се разтревожили след промяната, която забелязали в поведението на детето, което започнало да се разсъблича в училище. За странното поведение на ученичката била уведомена нейната баба, проведен бил и разговор с училищния психолог, пише struma.bg. 

До развръзка се стигнало след намесата на съседи, които, смутени от честите посещения на възрастния мъж в дома на момичето, решили да подадат сигнал на телефон 112. След тяхното обаждане е предприето полицейско разследване, снети са обяснения от учители, комшии и бабата на момичето. Разговор е проведен и с 11-годишната ученичка в присъствието на детски психолог.
Едва след като са събрани достатъчно доказателства, Павел Кочев е обвинен за блудство с малолетна и задържан. Вчера Районна прокуратура внесе искане в Районен съд да му бъде наложена най-тежката мярка „задържане под стража“.

Павел Кочев, който бе защитаван от служебен адвокат, заяви, че изобщо не познава момичето. Съдия Екатерина Николова счете, че е налице обосновано предположение, че е извършил престъпление, за което се предвижда наказание над 5 години лишаване от свобода, както и че има реална опасност да се укрие, след като няма постоянен адрес и не работи, и го остави в ареста.