Днес в 10 часа в Софийски градски съд (СГС) ще се гледа мярката за неотклонение на опасния автоджамбазин Георги Воденичаров - Кико. Миналата седмица бандитът бе пуснат на свобода срещу смешната сума от 3000. 

Това бе пълна гавра с полицаите, които денонощно работиха, за да пипнат дясната ръка на легендарния престъпник Светослав Петков - Лъвицата.
 
Случаят бе оповестен първо от Агенция БЛИЦ. При ареста Воденичаров оказа яростна съпротива и блъсна полицейска кола. Тези му действия допълнително утежняват вината му, но съдията от Районния съд явно се е направил на приятно разсеян и не ги е взел предвид. А при идентичен случай съдиите в САЩ биха дали минимум 10 години затвор за бандита.

Бомба в БЛИЦ! Вижте в какъв лукс и охолство живеят двама от най-опасните автобандити в страната (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) 

Двамата с Петков се славят като най-добрите в този занаят. Занимават се с кражби сами на най-новите коли. Задигат автомобили за 60-70 хиляди лева. Днес по време на съдебното заседание Кико бе изкаран почти монах и че бил честен човек. А всъщност той е с дебело криминално минало и много добре познат на униформените.

Мярката му за неотклонение е повече от необективна, най-малкото, защото, извън ареста, Воденичаров е способен да извърши нов грабеж или да се укрие. Интересно как полицаите да рискуват живата си и да залавят подобни автокрадци, от които трепери цяла София, след като ден по-късно магистратите с черни тоги ги пускат по живо, по здраво от ареста? 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!