Според данните от разследването на убийството на хазартния бос Коста Николов, обвинението е категорично, че мотивът за стрелбата е ревност. Това каза пред БНТ окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. От 15 години до доживотен затвор грози стрелеца, който е сътрудничил на разследващите и вече му е повдигнато обвинение. Очаква се утре да бъде изправен пред съда.
За съжаление момичето (Симона Тодорова)  продължава да бъде в кома, състоянието му е критично, с опасност за живота. По наше мнение са събрани достатъчно доказателства за виновността на дееца в извършването на процесното деяние, причина поради която и той е привлечен като обвиняем и му е предявено обвинение за убийство на едно лице и опит за убийство на друго.

Нови разкрития за фаталния любовен триъгълник в Слънчев бряг! Свидетелка твърди, че Коста Николов е убит за пари

Същият е задържан за срок до 72 часа с оглед осигуряване явяването му пред съда за гледане на мярка за неотклонение "задържане под стража", което надявам се да стане още в утрешния ден. От заключението на извършената балистична експертиза може да се направи извод, че да - това е оръжието, което деецът е ползвал за извършване на процесното деяние", заяви Георги Чинев.

След жестокото убийство на бизнесмена Коста Николов, психолог отсече, че ликвидиране по любов няма!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!