Изоставен мъж от Златарица ще отговаря за фалшив сигнал за отвличане на половинката му, с който вдигна на крак полицията.

Както БЛИЦ съобщи в неделя сутринта в полицейското управление в Елена бил получен сигнал от 46-годишния мъж, който съобщил, че същата нощ в дома му са влезли четирима мъже, нанесли му побой и отвлекли жената, с която живеел на семейни начала.

На местопроизшествието бил извършен оглед и започнало разследване. 43-годишната жена, обявена за отвлечена, била открита при роднините си в с.Светлен. Оказало се, че от известно време тя живеела с Янко в балканското градче на семейни начала. Двамата се запознали, докато били на гурбет - беряли боровинки в Швеция.

На родна земя обаче нещата между двамата не вървели, защото мъжът изпивал всичко, което изкарвал. Жената повикала близките си да я приберат с багажа.

Пияният златарчанин обаче започнал да я дърпа, скарали се и тогава "похитителите", сред които и съпругът на дъщерята на жената, го ступали. После си тръгнали, заедно с изгората. Тъй като телефонът на изоставения останал у нея, на сутринта той се ожалил в полицията, че е нападнат, а жена му - отвлечена. Най-вероятно започнатото досъдебно производство за отвличане ще бъде преобразувано срещу подалия сигнала, казаха близки до разследването. Работата по изясняване на случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!