"По убийството на Петър Христов се работи и в момента. Работи се по горещи следи. Не може да изнасяме информация, за да не се опорочат следствените действия, за да не се затрудни разкриването на деянието". Това заяви шефът на следствието и зам. главен прокурор Борислав Сарафов в отговор на въпрос относно жестокия разстрел в столицата на бизнесмена Петър Христов.
"Нямаме какво да споделяме към момента с медиите за убийството в столицата", намеси се говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова.

"Темата на днешния брифинг не е да говорим и да изнасяме информация по този казус. Не съм политик, не лансирам версии, а говоря с доказателства. Не мога да говоря конспиративни теории, аз представям факти - такива каквито са", каза Сарафов.

БЛИЦ припомня, че разследващите органи дадоха извънреден брифинг във връзка с шесторното убийство и последвало самоубийство в Нови Искър. Те изясниха, че има безспорни доказателства, че Росен Ангелов е килърът на семейството на Кети Кюхова и Неделчо. Борислав Сарафов, прокурор Наталия Николова и прокурор Емилия Русинова дадоха яснота по часове как точно са били изтребени жертвите и в кой ден "Горския човек" е сложил сам край на живота си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!