10-годишно момче било бито и оставено да гладува от родителите си до смърт. Братята и сестрите му били карани да участват в побоите. Причината за тормоза бил фактът, че детето казало, че е гей, съобщава „Сън”.
 

Антъни Авалос дълго време бил тормозен в собствения си дом, намиращ се на север от Лос Анджелис. Починал на 21 юни, става ясно документите, внесени в съда по случая.

Момчето многократно било блъскано в пода, бито с колан и кабел, изливали му горещ сос в устата. Имал изгаряния от цигари и дълго време не му давали да ходи до тоалетна.
 
8-те братя и сестри на Антъни били свидетели на извращенията и дори били принуждавани да участват в тях. Карали ги да го бият и да следят дали стои прав или на колене, когато бил наказван.
 
Прокурорът от Лос Анджелис Джонатан Хатами обясни: „В един момент Антъни не можел да ходи, лежал в безсъзнание на пода в спалнята си с часове, не му били осигурени лекарски грижи и не можел да се храни сам”.
 
От департамента по въпросите на децата и семейството разкриват, че причината за всички зверства била, че Антъни признал, че харесва момчета.
 
Полицията била повикана в къщата ден преди да почине в болницата. Майка му и баща му казали, че бил паднал по стълбите. Но медиците открили следи от тежки наранявания по главата и множество следи от изгаряния с цигара.
 
По-късно станало ясно, че на службите за закрила на детето било звъняно най-малко 16 пъти по подозрение, че Антъни е жертва на насилие от страна на семейството му.
 
28-годишната Хедър Максин Барън и 32-годишният ѝ приятел Карим Ернесто Левиа са с повдигнати обвинения за измъчване и убийства. Те остават в ареста, тъй като не са платили гаранцията си от 1,32 долара за всеки.

Когато Антъни бил отведен в болницата, сърцето му спряло и имал кръвоизлив вследствие на тежка травма на главата и мозъка. Очите му били червени и имал множество синини, порязвания и драскотини по челото, цялата глава, ръцете и краката, гърба, корема. От 2013 до 2016 социалните получили множество сигнали за насилие над него и дори за кратко той бил изведен от дома си. върнали го, след като семейството минало през семейна терапия и съвети за отглеждане на деца.
 
Останалите 8 деца са изведени от семейството след смъртта на Антъни. Те също ще бъдат с повдигнати обвинения.
 
Превод и редакция: БЛИЦ