Майката на насиленото дете от Сотиря заварила 60-годишния Йордан гол върху дъщеря си. Мъжът е клошар и се нанесъл в пристройка зад къщата на семейството няколко дни преди това, без те да разберат. В стаята било и 14-годишно момче, а 7-годишната Радка била със запушена уста, пише trafficnews.bg.

Към този момент полицията и прокуратурата провеждат разпити, за да разберат било ли е изнасилено детето. Майката е категорична, че към дъщеря й Радка е имало сексуално посегателство, но е успяла да прекрати акт на изнасилване.

Майката и детето все още са в шок от случилото се. Момиченцето няма сериозни наранявания и вече е изписано от болницата. То е прехапало вътрешната част на устните си от уплаха.

Двамата насилници нямат нищо общо по между си, каза кметът на Сотиря Димчо Георгиев. Той недоумява как са се събрали.

Когато майката заварила бруталната сцена се разкрещяла за помощ, а след това дошли съседи, които пребили жестоко двамата насилници.

В момента двамата насилници на 7-годишната Радка са в ареста. 


Главен комисар Димитър Величков разплете новото изнасилване в Сотиря 

Само преди две седмици 7-годишната Кристин загина, защото беше брутално изнасилена от 21-годишния Мартин Трифонов. Преди два дни на заседание на местния парламент кметът на Сотиря поиска законови промени за извършителите на тежки престъпления. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!