Монах Никодим, който скандализира България с перверзното си поведение и ексхибиционистичните си прояви, всъщност е момче, което се поболяло след загубена любов. Това говорят днес хората от петричкото село Първомай, където монахът с гражданското име Виктор Чаев е роден и израснал.
Монахът, който преследвал момичета и показвал интимните си части, правейки неприлични действия, напуснал родното си село преди много години. Срещата ни с местните днес разкри драматични подробности около живота на Чаев, когото всички познават като надежда на Пирин, бивш футболист, с бъдеще. Обаче на 21 години той преживял страшно разочарование. Сгодил се за 18- годишно момиче от селото, с което се познавали от деца. Минал годежът и започнали да подготвят сватба, всичко били купили и булчинската рокля даже, когато дни преди сватбата момичето изчезнало и заминало в Испания,където били родителите и. Без да се обади и без обяснения, казаха близки на семейството му.

След случката Виктор изчезнал от селото, дори хората мислили, че някъде са го пребили и убили. Други пък смятали, че се погубил по Испания, където тръгнал да търси изгората си. Изчезнал без следа. Не се прибрал даже за погребението на баща си. Познавам и майка му и брат му, почтени и добри хора, честно казано не мога да повярвам, че това момче, може да стигне дотук. Той е бивш футболист на Пирин, чул съм, че заради любов е напуснал селото, но с години не се е появявал тук. Когато бях началник на полицията в Петрич е идвал веднъж при мен, с расо, за да се оплаче във връзка с имотни разпри, иначе няма никакви прояви тук при нас, разказа пред Struma.com кметът на селото Стоян Стойчев.

По-старите жители на село Първомай си припомнят, че майка му много страдала, като разбрала, че Виктор е влязъл в манастир, някъде по Старозагорско. Повече от 15 години тя нямала никаква вест от него. А днес почти не поддържат връзка, брат му е занаятчия, който работи в селото и няма никаква информация за Виктор. Хората говорят, че сигурно се е поболял, щом прави такива гнусни действия. Миналият месец били чули, че в Гърция е арестуван  заради извращения в Урануполис.

В Петрич Виктор не е мърсувал, казват от полицията. Действал е по Сандански, където никой не го познава. Полицията в Сандански два пъти го арестувала и го прокудили от града. "Това не може да го направи нормален човек, публично, без задръжки, може би трябва да се лекува, той носи расото като маскировка, иначе не съм чул да е монах някъде, или пък свещеник, казва кметът Стойчев.

Припомняме, че монах Никодим попадна в полезрението на столичната полиция, след като показал мъжките си атрибути изпод расото си в тролей, показвайки неприлични жестове към деца и момичета, които след това гонил, говорейки мръсотии. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ