Орлин Владимиров не бива да се казва в ефир, че е убиец. Фактите са, че той в момента има повдигнато обвинение. Без да навлизам в подробни детайли и второ още не са сложени всички доказателства. Това заяви адвокат Димитър Марковски, който е защитник на мъжа, обвинен в убийството на жена си.

Припомняме, че както БЛИЦ писа Евгения Владимирова бе обявена за издирване на 14 октомври. Пред МВР съпругът й Орлин Владимиров обясняваше, че е отишла на фитнес и никога повече не се е прибрала у дома. По-късно тялото ѝ бе открито в куфар във водоем край Перник, а за убийството ѝ бе задържан съпругът ѝ. Родителите му пък са обвинени в помагачество.

 "Важно е да се знае, че Орлин Владимиров не е ползвал правото си да даде обяснение пред неговия адвокат. Данните са събрани пред полицейски служители. С него имах 2 срещи. Не сме коментирали подробности от случая. Смятам, че такъв разговор трябва да ни е осигурен насаме, а в следствения арест не е много подходящо", каза още адв. Марковски.

По думите му се създава грешна представа за клиента му.

"Чертае се картината, че Орлин е един първобитен човек, примат. Той е едно възпитано, образовано момче, не е примат. Много му е тежко в момента в ареста. Тежко е психическото му състояние. Според мен и двете неща оказват тежко влияние на неговата психика - и ареста и житейската ситуация, я която е изпаднал"", каза още защитникът,

Той коментира и бащата на Орлин.

"Неговият баща е офицер от системата, интелигентен прям човек. Имах възможност с него повече да общувам. Това обвинение срещу него е работно и то сигурно ще претърпи промени", каза още адв. Марковски.