Записи разкриват какво казва съпругът на убитата Евгения Владимирова, Орлин Владимиров за изчезването на своята съпруга. 

Разговорите на Орлин Владимиров са от 20-ия ден на издирването и ден преди да го задържат, пише Глас нюз бг. 

Припомняме също, че съпругът на изчезналата Евгения направи "ексклузивни" разкрития за изчезването на съпругата си и пред БЛИЦ!

Стана ясно защо мъжът на красивата Евгения я е убил така жестоко ВИДЕО

Ето малка част от тях:

- Тя в деня, в който изчезна нещо съмнително да е имало?

-Ами правихме тренинги с работодателите ни. В смисъл, такъв скучен ден да го наречем. Не мога да го свържа с каквото и да било.

-А, той баща Ви бил ли е тогава там, за да го разпитват и него?

-Не, него по скоро го разпитват от гледна точка на детайли: „Те в какви отношения бяха? Карали ли са се?“. И такива неща.

-Вие за себе си какво мислите, че се е случило?

Нови подробности за убитата и натъпкана в куфар Евгения

-Ами, честно казано нямам някаква версия, която да мога да кажа ,че ми се струва истинска. Общо взето всякакви неща коментирахме, всичко завъртяхме. Всичко по някакви причини, изглежда невъзможно и нелогично. Не мога да кажа нищо смислено.

-С вашите приятели като правихте собствено разследване не стигнахте ли до някъде?

-Ами не бих казал, че нещо, което да има някакъв смислен завършек. А иначе там, някакви хиляди опции, всеки нещо теоризитира. Накрая опираме до нали възможно е, ама не знам. Общо взето няма някаква такава версия, да можем да кажем: „Ето това е!“. И да работим по темата."

Днес след месец издирване, бе открит трупа на 33-годишната Евгения Владимирова. Младата жена бе намерена мъртва.

Тя беше обявена за изчезнала на 13 октомври. Евгения напуснала дома си в столичния квартал "Лагера" около 18 часа. Възнамерявала да посети фитнес в кв. "Иван Вазов", което казала и на съпруга си, когато излязла от вкъщи.

Мотивите на Орлин Владимиров за жестокото престъпление, са подбудени от ревност. Той знаел за връзка на съпругата му с друг мъж и е планирал деянието.

За укриване на тялото на жертвата, е помогнал бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието.

Убийството е извършено в София, в дома на Евгения и Владимир. Тялото е изнесено в куфар от Пламен и го захвърлил във водоем край Перник. Вчера то бе намерено след близо месец издирване.

Евгения е била удушена.

Орлин и Пламен са задържани снощи. Разпитана и задържана е била и майката на Орлин, която се смята, че е знаела за престъплението.

Според наши източници Орлин и баща му са признали за извършеното престъпление.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!