В ранните часове на деня на жп гара Горна Оряховица е задържано лицето, за което смятаме, че е извършител на убийството. Той е син на жертвата, на 21 години, а жертвата е на 42 години. Това каза на брифинг ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова за убийството на 43-годишна жена в столичния кв. „Младост“.

„Двамата са пристигнали в София на 16 април за настаняване на сина в клиника за лечение на наркомании“, посочи тя. „Отседнали са в жилище на позната на жертвата. Били са посрещнати от зетя на познатата“, обясни прокурор Русинова.

Извънредно! Убиецът на жената в столичния "Младост" е дал обяснения 

„Жертвата е намерена в хола на жилището, по очи, в локва кръв“, каза тя. „По делото са назначени всички възможни експертизи, иззети са множество веществени доказателства“, заяви ръководителят на Софийска градска прокуратура.

Припомняме, че на 17 април към 18.30 часа в полицията е получен сигнал за открито тяло на 43-годишна жена в столичния кв. „Младост“.

Извънредно! Задържаха сина на зверски убитата жена в столичния "Младост" 

След като нейни познати не са успели да се свържат с нея решили да посетят жилището й. Пристигналите полицейски екипи и на „Бърза помощ“ са установили следи от насилие по тялото на жената.

Тази сутрин, във влака София - Варна, на гара Гора Оряховица е задържан 21-годишен мъж, заподозрян в извършеното тежко престъпление.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!