Сигналът за убийството в Слънчев бряг е получен в 20:07 ч. през тел. 112. Незабавно е организирано посещение на патрули на място. Извършени са заградителни мероприятия. Това каза на брифинг главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов по повод разстрела в курорта снощи.
 

Първоначалните версии са тези, които се потвърждават след като случаят е разкрит. Става въпрос за ревност и неизяснени междуличностни отношения, обясни Маринов.
 
Убит е мъж на 54 години. Пострадалото момиче, на 22 години, е в тежко състояние. Снощи е претърпяла операция, но състоянието ѝ все още е тежко.

Хазартният бос убит с 3 куршума в главата от екслюбовник на жената до него

„След бърза анализ и проведени на оперативно-издирвателни мероприятия беше задържан извършителят, който направи опит да премине държавната граница в посока Турция“, каза Младен Маринов. Той е заловен на ГКПП „Лесово“.
 
„Колегите са го задържали. Към момента се работи с него. Иззето е оръжие“, допълни главният секретар.
 
По време на инцидента на задната седалка в автомобила е имало още двама души, които не са пострадали, но са били очевидци на стрелбата.
 
„Извършителят е 37-годишен младеж. Води му се законно оръжие. Ще се установява дали с него е извършено престъпление“, посочи още Маринов.

Убитият в Слънчев бряг е бизнесменът Коста Николов, 22-годишната му приятелка е ранена в главата

Извършителят има разрешително като лице, което работи с парични средства в различни фирми.
 
„Най-вероятно има чувства към нея“, каза главният секретар по повод мотива му да стреля по младата жена и бизнесмена. По думите му, убиецът и девойката се познават от около месец.
 
Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост към жертвите, каза Младен Маринов.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!