Злокобно съобщение е било публикувано на Фейсбук страницата на русенската бизнесдама Виктория Маринова в деня, в който тя е била убита. Авторът му е мъж с профил без снимка и допълнителна информация.
 
На 2 октомври – 4 дни преди убийството, Маринова е публикувала своя снимка от годишната среща на Националното сдружение на общините. Красивата телевизионна директорка веднага привлича симпатиите, особено на мъжете, като един от тях коментира ентусиазирано: „Ще го счупя този телевизор“, намеквайки, че би искал да е по-близо до нея.

 Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА)

Отдолу, обаче, тайнственият мъж с профилно име Теодор Добрев, брутално го заплашва: „Ако счупиш този телевизор, ще ти счупя ръчичките“. Коментарът звучи като ревниво предупреждение, макар че мотивите за него остават неясни. По-притеснителното е, че той е направен в същия ден, в който Маринова е убита.
 


Както БЛИЦ съобщи, сигналът за престъплението е подаден около 14:20 часа вчера във Второ РПУ в Русе. В 13.00 часа днес окръжният прокурор Георги Георгиев и зам.-директорът на полицията Илиян Енчев ще дадат подробности по случая.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!