Тяло на простреляна жена е открито близо до Нови Искър през тази нощ. Предполага се, че тялото е на издирваната заради петорното убийство - 44- годишна Кети Николова. Информацията беше потвърдена пред "Хоризонт" от два източника, съобщи преди минути БНР.

До момента от МВР отричат жената да е намерена. Столичната полиция е мобилизирана в разследването на петорното убийство в Нови Искър

Вчера там бяха открити телата на цяло семейство. Все още не е намерен пистолетът, с който е застреляно семейството, съобщиха пред "Хоризонт" източници от МВР. Огледът на полицията е приключил около 4.00 часа сутринта. По-късно е започнал втори оглед, който трябва да се проведе в светлата част на деня.

Все още не са ясни и мотивите за извършеното престъпление. Полицията продължава да издирва, за момента, неизвестен извършител. Още снощи в Нови Искър се появиха слухове, че 44-годишната Кети Николова, която беше обявена за издирване, е намерена застреляна в гора, близо до селото. До момента от МВР не потвърждават такава информация.

Преди минути обаче се появиха първи снимки на джипа БМВ в гора до Нови Искър, който също бе обявен за издирване. 

Сигналът за петорното убийство е подаден вчера около 16.20 ч. от брата на застреляния мъж. Той е твърдял, че от 1-ви януари издирва семейството, което е било в къщата, за да празнува Нова година, и след като не е успял да установи връзка с хората по телефона, е извикал полиция.

Пристигнали са на място полицаи и екипи на Спешна помощ. Те са открили общо 5 трупа, застреляни с малокалибрен пистолет, обясни снощи главният прокурор Сотир Цацаров. Иззети са видеозаписи от камери на околни къщи и офиси. Продължава разследването и разпитите по случая. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ