Очевидно е, че убийството е предварително замислено и добре изпълнено. Ако е вярно това, че тази жена е убита, при всички случаи не си мисля, че една жена не може да извърши такова престъпление. Много трудна работа. Това заяви бившият секретар на МВР проф. Николай Радулов в ефира на bTV.

По думите му зверството е извършено с малокалибрено оръжие, предполага опит в стрелбата и ако изчезналата жена е имала такъв, това щеше да се знае.

„Този, който е извършил убийството е внимателно сметнал всичко, това не прилича на почерка на 1 жена. На Нова година в София бе като на война. Аз живея в Горна Баня, но дори и там може би 1 час преди и 1час след Нова година се стреляше“, уточни още експертът.

Според него се касае за убийство с цел парична облага. „Най-вероятно е нещо, което е търсил убиецът. Едва ли отмъщение за цяло семейство. Вероятно е търсел пари“, посочи проф. Радулов и допълни, че днес се разглежда фейсбук, за да се види дали има съобщения, че жертвите са били на богати курорти.

„Убийство не се извършва лесно, този човек е бил много хладнокръвен. Кучето е убито на влизане, това предполага, че убиецът е бил със замисъл. Това, че всички са убити с 1 куршум означава опитен човек. Не бих казал професионалист, защото едва ли някой ще поръча цяло семейство“, каза още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!