„Обичам те, искам да правя любов с теб!”. Тези думи чува старица от промъкнал се в дома й пиян рецидивист в Бенковски. Известният в кирковското село с прякора „Панев” мъж влязъл в къщата на 71-годишната жена, извадил си члена и изблъскал жената в другата стая, съобщава 24rodopi.com. 

Той ударил пенсионерката с юмрук в лицето, извадил и нож, чието острие опрял в гърдите на падналата на дивана възрастна родопчанка. М.Б. заплашил да заколи жената, ако не угоди на низките му страсти.

Започнала борба, в която 71-годишната отчаяно се опитвала да се защити, но силите й стигнали само да ритне с крак ножа от ръката на нападателя. Панталонът й бил съдран, устата й запушвана от ръката на насилника докато отчаяно вика за помощ. Виждайки, че няма да се справи, женицата поискала да пие вода, а после „да правят любов”. Това отпуснало захвата на нападателя, той се отдръпнал, а пенсионерката успяла да използва момента и да избяга от къщата, скривайки се в килер на двора. Тя се успокоила едва когато видяла, че 41-годишният й съселянин тръгва по улицата. Тогава жената потърсила помощ в дома на комшия, който веднага сигнализирал в полицията…
 
Цялата отвратителна сцена бе разказана в съда от потърпевшата жена. Нападението над нея било извършено малко след пет часа сутринта на 25 октомври м.г. Бившият затворник, пуснат предсрочно след като почти изтърпял 20-годишна присъда за тежко умишлено престъпление, решил да потърси ласки след като обърнал две патрончета с мастика.
 
Мъжът бил арестуван от полицаите в селскостопанска постройка, която обитавал. В отговор на въпросите на разследващите, М.Б. заявил: „Направих глупост, защото бях много пиян”.
 
Четири месеца след опита за изнасилване, „Панев” получи нова присъда от 6 години затвор при „строг” режим. Той ще трябва да изтърпи и остатъка от предишното му наказание- година и девет месеца.