Масовият убиец Росен Ангелов е разстрелял жертвите си с пистолет "Берета", 22-и калибър, а след това се е самоубил със същото оръжие. Това разкриха пред БЛИЦ запознати с разследването, което продължава и в момента.
Както медията ни съобщи първа, мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър (Виж подробности в Още по темата).

БЛИЦ научи също, че Ангелов се е оказал същински изобретател. Успял е да приспособи маслен филтър в заглушител, който е поставил на пистолета си. За неговите творчески умения в тази посока свидетелстват няколко души.

След денонощните усилия на главния секретар на МВР Младен Маринов и криминалистите от СДВР и Главна дирекция Национална полиция, бе установено, че именно Росен Ангелов е касапинът, който преди няколко дни изби шест невинни жертви. Вината му бе доказана с множество солидни доказателства, най-ценното от което е ДНК-следата от тялото му, която бе открита на местопрестъплението.

На този фон е учудващо как самопровъзгласили се за криминални експерти обикалят телевизионните студия, за да бръщолевят, че имало съмнения за съпричастността на Ангелов към най-бруталната екзекуция в най-новата история на България. Търсачите на евтина слава утре могат да кажат, че числата от тотото са нагласени при тегленето на тиражите, само и само да получат шепа ефирно време.

Добре е при следващото си медиино участие, проф. Радулов да вземе със себе си и картите Таро и една бяла свещ. Така шансът му да разгадае обстоятелствата около някое престъпление ще нарастнат в пъти.

Крайно време е многобройните почитатели на лакърдиите да спрат да петнят името на полицаите, които всеки ден работят денонощно за разкриване на престъпленията и рискуват живота си, за да опазят българското общество от бандитизма.

Добре е преди да се облещят пред камерите, въпросните "специалисти" да си дадат сметка за сирачетата, които оставят полицаите, които загиват при изпълнение на служебния си дълг.

Ивайло КРАЧУНОВ