Зверското убийство на шестима души в Нови Искър разтърси цяла България. Версиите до момента са няколко, а жертвите са ясни – Неделчо Юнаков, тъщата му, неговият син Георги, доведената му дъщеря Нанси и приятелят ѝ Боби. Да, но извън обсега остана седмата жертва на бруталната жестокост. А именно – семейното куче Нерон.

Немската овчарка очевидно е била голяма слабост на убитата Кети Кюхова, чието тяло бе открито в местността „Партизаните“. Това стана ясно от многото й снимки с Нерон в личния й фейсбук профил, както и от коментарите, придружаващи фотосите.


„Кучетата са ангели, изпратени от Бога, за да ни научат какво е истинската обич“, „Проблемът е в това, че колкото повече опознавам човешките отношения, толкова повече заобичвам животинския свят“ – са само малка част от постовете й.

Също от фейсбукът й става ясно, че немската овчарка скоро навършила една година, а рожденият й ден е отпразнуван в семейството като за човек – имало е торта, че дори и свещичка.

„Кучето също е разстреляно, защото е възможно то да реагира към извършителите“, заяви пък бившият шеф на Националната полиция генерал Васил Василев, който направи важен анализ на погубеното семейство и причините, които може да са довели до фаталния им край.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!