Тялото на мъртва украинка, нарязана с нож бе открито преди три дни от приятелка на майка й, заедно с работник, който поправял апартамента на момичето.

27-годишната Татяна П. била известна личност в украинския град Тернопол. Красавицата и нейният приятел държали салон за татуировки и имали много фенове в социалните мрежи. Те дори се появявали в различни телевизионни предвания и наистина хората често я разпознавали по улиците. Тялото на красивата жена било покрито с много татуировки.

Животът на украинката обаче бил трагично прекъснат. Жената била намушкана с нож, но едновременно с това по врата й също са открити следи от човешки ухапвания. За убийството на Татяна е заподозрян нейният приятел.

През последните няколко години заподозреният Андрей Г. е променил външния си вид по всички възможни начини. И освен че си е направил пиърсинг, от което никой няма да се изненада, той е оцветил очите си, променил е зъбите си, отрязал е езика си, дори е променил и ушите си. Той също си е сложил рога под формата на силиконови импланти.

Според съобщения в медиите, Андрей е признал за престъплението пред своята майка. Жената заяви, че синът й се е върнал у дома, разказал е за престъплението, взел е няколко стотин долара и е изчезнал. Полицаите издирвали 26-годишно момче, което накрая било открито в Лвов.

Скоро ще бъде ясно на колко години ще бъде осъдено момчето. Причината за убийството все още не е известна.

Превод: БЛИЦ