Доживотна присъда е получила шефката на австралийската неонацистка групировка "Арийски момичета" Мелъни Атууд. Това съобщава местното издание на британския в. Дейли мейл. 


Мелъни Атууд 

Магистрати в западния град Пърт са признали 39-годишната жена и нейния любовник Робърт Едхаус (на 22 години) за виновни в предумишлено убийство на мъжа, с когото Атууд е деляла един покрив - Алън Тейлър. 


22-годишният Робърт Едхаус, който е любовник на Атууд

Както е станало известно по време на изслушвания, Атууд е завъртяла връзка с Едхаус зад гърба на Тейлър. Рогоносецът е надушил кръшкачката. Неонацистката е отрекла връзката и за да докаже своята вярност, е предложила тройка. Тя е щяла да доведе още една жена и всички да се отдадат на любовни ласки.
 
Атууд преди очакваното интимно преживяване е наляла питие на своята жертва. В уискито е имало приспивателно, което е оказало мигновено въздействие върху Тейлър.

Тогава "Арийското момиче" е взело чук и нанесло няколко смъртоносни удара по главата на мъжа. След това убийцата е извикала своя любовник и двамата са разхвърляли дрехи и мебели, за да замаскират своето престъпление като убийство по време обир.
 
Пред съдиите двамата са признали вината си за жестоко деяние. Въпреки разкаянието, магистратите са наложили на любовниците най-тежкото възможно наказание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!