Малко преди смъртта си венецуелска моделка е записала шокиращо видео, в което буквално не може да бъде разпозната. В края на миналата година Кени Финол бе брутално пребита, след което решила да пусне това обръщение, в която обяснява, че й трябва време да се възстанови и да напусне страната. На снимките можете да видите, че лицето на жертвата е много подуто и напълно покрито с кървави разливи, съобщава Mirror.

Кени казва, че е била пребита от приятеля й Брайън Морисио Гонзалес, който набутал пистолет в устата й и заплаши да я убие. Четири месеца по-късно, в близост до училище в Мексико, бе намерен осакатеният труп на момичето. На главата й имаше пластмасова торба, лицето й бе полято с киселина, а очите й бяха пробити. Идентифицираха жертвата по пръстовите й отпечатъци.
 

Фото  Соцсети
 

Брайън Гонзалес е ръководител на престъпния картел "La Union Tepito", занимаващ се с изнудване, трафик на наркотици и отвличане. През септември 2017 г., Кени, която мечтаела да бъде като Парис Хилтън, се разделила с него. Скоро Брайън започнал връзка с друго момиче.
 

"Живеех с него и няколко пъти той уби пред очите ми. За него убиването беше хоби", споделя Кени.

 

Фото  Соцсети

Фото © Соцсети

 

Същия ден Кени каза на приятелите си, че Гонзалес я е извикал и казал: "Вече не те харесвам, убих ги всички, за да те предупредя ... Ти си следващата".

Превод: БЛИЦ