37-годишният Горан Янкович, виновен за тройното убийство, което разтърси Сърбия, е задържан. Това съобщиха местните власти. 

Той е заподозрян за причиняване на смъртта на съпругата си – 31-годишната Миряна Янкович и нейните родители, извършено тази сутрин в Нови Сад.

Междувременно се появи информация, че тежкото криминално деяние е извършено пред очите на един от синовете на младото семейство, който съобщил за случилото се на своя чичо.

Пристигайки пред дома на семейството, братът на Миряна видял следи от кръв в двора и веднага информирал полицията. При пристигането си  на мястото, служителите на реда намерили трите безжизнени тела, които имали рани по главите.

Жестоко масово убийство разтърси Сърбия! (СНИМКИ) 

Убитата млада жена само преди две седмици съобщила за упражнено домашно насилие от страна на съпруга й. Двамата имат дългогодишен брак и двама сина на 3 и на 10-годишна възраст.

Според първоначалната информация мотивът за кървавото престъпление е ревност. Горан мислил, че жена му има връзка с друг мъж. Той многократно се е опитвал да се помири с Миряна чрез общи приятели. Но след последния инцидент тя не е искала да го види.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!