При специализирана полицейска операция в жк „Меден рудник“ е арестувана 21-годишна бургазлийка.
 

Акцията е проведена тази сутрин, ченгета с качулки нахлули в апартамент в най-големия жилищен комплекс в Бургас, откъдето с белезници са извадили младата жена, обявена за издирване, съобщава „Флагман“.
 
Арестуваната е Славена Чанева – гадже на сина на Найден Милков – Димитър, който от дълги години има проблем с правосъдието и осъден за разпространение на наркотици.
 
Тя е с влязла в сила присъда заради притежание на наркотици, но се е укривала.
 


През юни т.г. Славена е била хваната с голямо количество марихуана пред магазин в жк „Меден рудник“. Месец по-късно е осъдена от Районния съд в Бургас – сключила е споразумение с прокуратурата и е получила четири месеца ефективна присъда, която е влязла в сила в края на август.
 
След като доброволно не е влязла в затвора, е обявена за общодържавно издирване.
 
Полицаите са получили информация, че Славена се крие в апартамента на бивш затворник в жк „Меден рудник“. При безупречна акция тя е заловена и е приведена в затвора за излежаване на присъдата.
 
Атрактивната брюнетка с татуировка с тип "ръкав" на горния десен крайник през юни играеше ключова роля при задържането на Недялко Н. от апартамента му в жк "Меден рудник" - в спецоперация на МВР по разкриване на съучастници на Пойзъна за палежа на строителната техника на Джи Пи Груп.

Славена седеше на пейката пред входа на жилищния блок на Недялко с кръстосани "по турски" на пейката крака и предаваше по телефона неясно на кого действията на полицейските служители.
 


Тя не подозираше, че близо 3 часа също бе обект на наблюдение от разследващите цивилни полицаи в района и разговаряше с тях с охота, давайки им "ценни" съвети как да си вършат работата. След претърсването на апартамента на Недялко и извеждането му с белезници Славена също бе откарана в Четвърто РУ.