Деян Давидовски, един от укриващите се нападатели като част от множеството, което влезе в парламента на 27 април, бе арестуван на летище Стокхолм. В началото на януари 2018 г. МВР на Македония е издала международна заповед за арест.
 
Той е бил арестуван на 7 април и в момента се представят доказателства, необходими за екстрадицията му, съобщават македонски медии, цитирани от "Фокус".
 
„Деян Давидовски бе арестуван на летище Стокхолм по искане от македонските власти съгласно заповед на Интерпол за събитията в Събранието на 27 април, потвърдиха от прокуратурата. Давидовски е пристигнал в Стокхолм от София, където според информации от други медии се е легитимирал с български паспорт. Тъй като за него има вече издадена заповед за арест, ако бъде екстрадиран, той ще отиде директно в затвора в Шуто Оризари.
 
Давидовски е бил в групата на маскираните лица, нападнали парламента и е обвинен в престъпление по чл. 313 от Наказателния кодекс. Интерпол е издала заповед за арест на Давидовски заедно с четирима други обвиняеми за събитията в парламента - Никола Митревски, Младен Додевски, Александър Василевски - Нинджа и Митре Питроповски.