Не съм крал от Димитър Желязков-Очите и не се крия! Аз съм в Бургас. Това съобщи Станимир Дoдов - Стамбата за "Флагман".
Припомняме, че анонимен източник разказа, че бил разжалван от най-близкото място до подземния бос заради злоупотреба с приходи от охранителната дейност на „Аркус сигурност“.

„Винаги съм бил в добри отношения с Митьо, няма грам истина в написаното!“, каза Стамбата, който изреди и доста заплахи с нецензурни изрази по телефона.

Бившият гард на Очите бе в афект.  Той отказа да конкретизира дали за постоянно се е преместил от Несебър в Бургас и какво работи. Въпросите, които успяхме да му зададем бяха посрещнати с канонада от обиди, които спестяваме на нашите читатели.  А в същото време той иска от нас да публикуваме опровержение.

Флагман.бг е отворен да разкаже всичко, което г-н Дидов пожелае във връзка с настоящите му отношения с Очите, както и за причините, поради които вече не са заедно.  Ако все още има неща, които да ги свързват, нека заповяда, ще получи право на отговор.